REVOLUTIA PRETURILOR LA PIESELE WABCO DIN STOC. COMANDA RAPID ONLINE SAU TELEFONIC: 0749.102.256/0749.102.608/0749.102.603/0749.102.400!Cariere

Cauti un job? Te asteptam in echipa noastra!

Principala preocupare a managementului Eurodealer Parts este grija pentru angajaţii săi, pentru dezvoltarea şi motivarea lor.

Suntem atenţi la managementul carierei angajaţilor, motiv pentru care promovăm o politică de recrutare şi selecţie de personal în care angajaţii companiei au prioritate la ocuparea poziţiilor vacante şi beneficiază de programe de training şi dezvoltare, precum şi de teambuilding-uri.
O mărturie în acest sens sunt angajaţii noştri, care alăturându-se echipei Eurodealer Parts încă de la început, au crescut şi s-au dezvoltat odată cu noi, în prezent, ajungând să ocupe poziţii în top managementul companiei.

Credem că profesionalismul, eficienţa şi dorinţa de dezvoltare a angajaţilor noştri sunt cheia progresului şi a performanţelor reale ale Eurodealer Parts. În acest sens, promovăm o politică de remunerare eficientă şi echitabilă, prin care le arătăm angajaţilor că suntem recunoscatori pentru implicarea şi efortul depus, că veghem la motivarea şi securitatea lor materială.

POSTURI DISPONIBILE:service camioane

  • IDENTIFICATOR PIESE AUTO
  • REPREZENTANT VANZARI
  • RECEPTIE SERVICE
  • GESTIONAR PIESE

Trimite-CV